- REKLAMA -
14.1 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport Radoman Ćuković novi predsednik FK Polimlje

Radoman Ćuković novi predsednik FK Polimlje

- REKLAMA -

Na čelu Fudbalskog kluba Polimlje u narednom četvorogodišnjem periodu biće Radoman Ćuković, nekadašnji inspektor u prijepoljskoj Poreskoj upravi, dok je za potpredsednika izabran privrednik Branko Tomašević Mane. Od 21 člana Skupštine sa pravom glasa, prisustvovalo je njih 20, prenosi PPmedia.

Novi Upravni odbor činiće Milan Baković, Zulfo Malagić, Viktor Ratković, Senad Hasanagić i Adnan Tandir, dok su u tročlani Nadzorni odbor izabrani Drago Radulović, Miljan Ivezić i Elvir Rondić. Sekretar kluba biće idalje Bojan Svičević.

Ćuković kaže da se Polimlje nalazi u izuzetno teškoj situaciji jer se dugovanje kluba procenjuje na više od šest miliona dinara. On uverava da će već u narednim danima nova uprava, koja je obezbedila sponzora, uspeti da vrati dug i konsoliduje finansijsko stanje u klubu. Međutim, ono što zadaje veliku nedaću “Polimlju” jeste nedostatak igračkog kadra.

Prvenstvo počinje već za desetak dana, fali nam igrača a prelazni rok je završen. Klub će jako teško uspeti da sačuva status zonaša, jer je u jesenjem delu sezone osvojio svega 2 boda. Mi obećavamo predan i pošten rad, veliki smo teret na sebe preuzeli i vadićemo “kestenje iz žara”, ističe novi predsednik kluba.

Prvu prolećnu utakcimu “Polimlje” će odigrati 13. marta kada u Prijepolje, na prolećnoj premijeri gostuje ekipa “Jedinstvo Putevi” iz Užica.

- Advertisement -
IZVORPPMedia
- REKLAMA -
Užice
clear sky
14.1 ° C
14.1 °
14.1 °
70 %
2.1kmh
5 %
Pet
19 °
Sub
15 °
Ned
15 °
Pon
17 °
Uto
19 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime