- REKLAMA -
18.8 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice U Ratarskoj ulici radovi na vodovodnoj mreži do kraja novembra

U Ratarskoj ulici radovi na vodovodnoj mreži do kraja novembra

- REKLAMA -

Do kraja novembra, prema navodima direktora JKP Vodovod Duška Ljujića, trebalo bi da bude završena rekonstrukcija Ratarske ulice, koja podrazumeva izgradnju kišne kanalizacije, rekonstrukciju vodovodne mreže, potom i asfaltiranje ulice sa komletnom pripremom.

Ljujić je napomenuo da su izgradili kišnu kanalizaciju i postavili vodovodne linije, te da je u toku izrada priključaka nakon čega će uslediti asfaltiranje saobraćajnice.

  • Naše preduzeće je ušlo u ovaj posao 24. oktobra, do sada smo postavili vodovodnu liniju fi 100 u dužini od oko 230 metara i trenutno radimo na izradi vodovodnih priključaka. Ukupno imamo 17 vodovodnih priključaka, četiri prevezivanja na postojeću mrežu i dve zgrade. Očekujemo da svi pomenuti radovi koje izvodi Vodovod biti završeni do kraja ovog meseca. Želim da zamolim sugrađane da budu strpljivi i imaju razumevanja, jer zaista su u pitanju obimni radovi, kazao je Ljujić.

Kada JKP Vodovod završi svoj deo posla ulica će biti asfaltirana. Za kompletnu rekonstrukciju Ratarske ulice iz budžeta grada je izdvojeno oko 8,5 miliona dinara.

Foto Grad Užice

Zavetnici: Nemoguća misija završiti projekat na vreme u Užicu

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
light rain
18.8 ° C
18.8 °
18.8 °
64 %
3.7kmh
100 %
Čet
18 °
Pet
18 °
Sub
20 °
Ned
22 °
Pon
24 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime