- REKLAMA -
14.1 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Zlatibor/Čajetina Košarkaši Zlatibora bolji od Sutjeske

Košarkaši Zlatibora bolji od Sutjeske

- REKLAMA -

Košarkaši Zlatibora Gold gondole pobedili su Sutjesku sa 84:72 u sedmom kolu NLB ABA2 lige i tako tako trijumfalno sa obe pobede završili treći takmičarski turnir u Mostaru.

Čajetinski tim je ponovo imao dobro šutersko izdanje, naročito u prvom poluvremenu kada je stekao ubedljivu prednost posle serije 13:0 za vođstvo 37:20. Osim što je imao znatno bolje procente šuta, Zlatibor je ima i više asistencija, skokova i ukradenih lopti. Ekipa Strajina Nedovića je stigla i do 20 poena viška, a igrali su svi sem nedovoljno oporavljenih Stojičića i Ljutića koji nije ni otputovao.

Najefikasniji su bili Dimitrije Nikolić i Jan Rebec sa po 14 poena, a Adi Zahiragić je dodao 13 poena, sedam asistencija i pet skokova. Pet igrača je imalo dvocifren poenterski učinak, a samo se Matović nije upisao u strelce. Za Nikšićane je 17 poena ubacio Marko Lukić, a jedan manje je imao Radosav Spasojević.

Zlatibor je na prvom mestu sa učinkom 6/1 koliko ima i Široki, a priliku da do istog učinka dođu imaju i druga dva srpska predstavnika Spartak i Vojvodina koji igraju svoje mečeve u petak.

Već u ponedeljak nastavlja se odbrana titule u Admiral bet Košarkaškoj ligi Srbije kada Zlatibor dočekuje kragujevački Radnički. Utakmica se igra u Sportskoj dvorani u Čajetini od 18 časova.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
14.1 ° C
14.1 °
14.1 °
70 %
2.1kmh
5 %
Pet
19 °
Sub
15 °
Ned
15 °
Pon
17 °
Uto
19 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime