- REKLAMA -
11.5 C
Užice
Početna Srbija i region Politika Lista Biramo borbu, biramo Užice: Bilo je neregularnosti tokom izbornog procesa i...

Lista Biramo borbu, biramo Užice: Bilo je neregularnosti tokom izbornog procesa i nismo zadovoljni ukupnim tokom izbora (AUDIO)

Prema preliminarnim rezultatima izbora za odbornike u Skupštini grada Užica, izborna lista Biramo borbu, biramo Užice (nosilac liste Jovanka Lučić) dobila je 1.754 glasa birača (četiri odbornička mandata)

- REKLAMA -

Jovanka Lučić nosilac izborne liste Biramo borbu, biramo Užice je za Radio Lunu rekla da sa rezultatima na lokalnim izborima ne mogu da kažu da nisu skroz zadovoljni, ali ne mogu ni da kažu da su prezadovoljni.

S jedne strane što se tiče našeg rezultata, uzimajući u obzir da je kampanja jako kratko trajala i imajući u vidu da mi postojimo kratko kao lokalni odbor nije ispalo ni tako loše. Ušli smo u Skupštinu grada što nam daje mogućnost da odatle dalje delamo i doprinosimo poboljšanju kvaliteta i odluka i informisanosti sugrađana. S druge strane vladajuća stranka je oko sebe okupila mnogo drugih stranaka i ostvarili su značajno slabiji rezultat nego na prethodnim lokalnim izborima, to je ono što nas čini zadovoljnim i doprinosi daljoj borbi i nekom budućem kvalitetu rada, navela je Lučić.

Foto screenshot GIK Užice preliminarni rezultati

Kako ova lista komentariše tok izbornog procesa, kako vide rad užičke Skupštine sa novim odborničkim mandatima i funkcionisanje grada u narednom periodu, kao i sa kim misle da će kao koalicija najbolje sarađivati, odgovore možete poslušati u tonskoj izjavi.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
11.5 ° C
11.5 °
11.5 °
94 %
1.3kmh
99 %
Sub
11 °
Ned
12 °
Pon
19 °
Uto
22 °
Sre
18 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime