- REKLAMA -
8.7 C
Užice
Početna Srbija i region Društvo Besplatno predavanje Ranka Rajovića na Zlatiboru

Besplatno predavanje Ranka Rajovića na Zlatiboru

- REKLAMA -

Besplatno predavanja, autora NTC programa Ranka Rajovića za roditelje biće održano u četvrtak, 25. jula u Kulturnom centru na Zlatiboru u 18 časova.

Predavanje Ranka Rajovića za roditelje biće uvod u promotivne NTC radionice, koje će se održavati svakog četvrtka u avgustu, na međustanici Gold gondole. Promotivne NTC radionice su predviđene za decu uzrasta od 4-7 godina, po starosnim grupama.

Na radionici za roditelje će se govoriti o temama i problemima sa kojima se svakodnevno susrećemo – deca previše vremena provode na internetu, ne žele da se odvoje od telefona, imaju slabu koncentraciju, ne drži ih mesto, imaju manjak pažnje i fokusa, sve je više disleksije i disgrafije i lista je svaki dan sve duža…

Vreme u kom živimo ne možemo da menjamo, ali možemo da izaberemo kako ćemo da odgovorimo na promene koje se dešavaju u našem vremenu.

kako da kao roditelj na najbolji način podržimo razvoj mozga svog deteta u ranom periodu kako bi kroz život moglo da ide mudrije i lakše
kako da motivišemo dete i da ga naučimo da uči na lak i zabavan način
kako da detetu pomognemo da razvije i zadrži pažnju i koncentraciju
kako da dete razvije empatiju i timski duh
kako da nađemo balans između doba savremenih tehnologija u kome živimo i dobrih starih metoda igre, zabave i učenja kroz istu.

Ranko Rajović je autor NTC programa i specijalista interne medicine, magistar neurofiziologije i doktor sportskih nauka. Saradnik je UNICEF-a za ranu edukaciju i gostujući predavač na fakultetima u nekoliko država. Osnivač je Mense Srbije, predsednik Mense Srbije u dva mandata, dugogodišnji član Borda direktora svetske Mense (2000 – 2010) i predsednik Komiteta za darovitu decu svetske Mense (2010 – 2012).

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
8.7 ° C
8.7 °
8.7 °
92 %
1.4kmh
74 %
Pet
18 °
Sub
15 °
Ned
15 °
Pon
17 °
Uto
19 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime