- REKLAMA -
12.7 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport Za zdraviji i aktivniji način života

Za zdraviji i aktivniji način života

- REKLAMA -

U Starom parku u Čajetini u četvrtak 23. avgusta u 18.30 časova biće održan jedinstveni porodični događaj Aktivnija Srbija.

Ovaj događaj organizuje Festival sportskog filma i Aktivnija Srbija u saradnji sa Opštinom Čajetina i Turističkom organizacijom Zlatibor.

Cilj ovog događaja je da podstakne porodice da provode više vremena zajedno kroz fizičke aktivnosti i igru, doprinoseći tako zdravijem i aktivnijem načinu života.

Događaj će obuhvatiti raznovrsne aktivnosti prilagođene svim uzrastima:

Igre i aktivnosti za mališane: Poligon Aktivniji malci za decu od 6 do 12 godina i program Mama, tata, hajde da se igramo za najmlađe od 3 do 6 godina. Trening za odrasle: Pod vođstvom iskusnih trenera, roditelji će imati priliku da učestvuju u fizičkim aktivnostima prilagođenim njihovim potrebama.

Zabavni sadržaji i nagrade: Za sve učesnike smo pripremili zanimiljive igre, kreativne radionice i vredne nagrade.
Osim što će pružiti mogućnost za zdravu rekreaciju, ovaj događaj će takođe poslužiti kao platforma za edukaciju o važnosti fizičke aktivnosti i zdravih životnih navika. Deca i roditelji će imati priliku da se informišu o zdravoj ishrani, značaju hidratacije i prevenciji bolesti kroz fizičku aktivnost.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovoj divnoj inicijativi i učine nešto dobro za svoje zdravlje. Dođite da se igramo, vežbamo i provodimo kvalitetno vreme sa svojim najdražima na prelepom parku!

Možete se prijaviti ovde

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
12.7 ° C
12.7 °
12.7 °
98 %
0.3kmh
100 %
Pet
18 °
Sub
20 °
Ned
22 °
Pon
24 °
Uto
24 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime