- REKLAMA -
13.2 C
Užice
Početna EKO Da (ne) dišemo Duboko: Činjenice navedene o radu deponije su dokumentovano tačne

Da (ne) dišemo Duboko: Činjenice navedene o radu deponije su dokumentovano tačne

- Nastavljamo sa borbom, jer ne možemo dozvoliti da se na, do juče zapaljenu deponiju, koja je bez dozvola za rad, nastavi odlaganje smeća iz drugih lokalnih samouprava, navedeno je u saopštenju udruženja Da (ne) dišemo Duboko uz izraženu zahvalnost onima koji su sklonili kamione sa blokada i time smanjili gužvu na kolovozu.

- REKLAMA -

Činjenice koje su navedene o radu deponije su dokumentovano tačne, saopštili su iz udruženja Da (ne) dišemo Duboko kao odgovor na izjave direktora deponije Duboko Momira Milovanovića da su na skupu u utorak ispred Gradske kuće iznesene laži.

  • Želim da se u svoje ime i ime udruženja izvinim građanima, rukovodstvu deponije i svim zaposlenima zbog toga što sam na skupu izgovorio da je deponija zapaljena namerno. To nikada nije bio moj stav, a verujem ni nikoga iz udruženja. Smatram da je izjava neprimerena i nije na mestu, a sve ostalo rečeno na skupu je istina, iza toga stojim i može se dokazati dokumentima koji to potvrđuju, naveo je govornik sa skupa Dragan Grujičić.

Radoš Petrović, poljoprivrednik iz Lunovog sela i član udruženja, naveo je da ništa od njegovih reči nije neistina.

  • Posle isteka dozvola za rad skladišteno je 186 hiljada tona otpada iz drugih opština i još 50 hiljada tona zemlje. To je sve prouzrokovalo otiskanja deponije, paljena deponije, zatrpavanje trnova. Požar je uticao na zagađenje vazduha, vode i prirode. Deponija se zapalila zbog nepravilnog i neprofesionalnog upravljanja deponijom. To je jedina istina, rekao je Petrović.

Direktor JKP Duboko: Nastavljamo sa dobijanjem dozvola (AUDIO)

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
heavy intensity rain
13.2 ° C
13.2 °
13.2 °
96 %
0.8kmh
100 %
Pet
18 °
Sub
20 °
Ned
22 °
Pon
24 °
Uto
15 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime