- REKLAMA -
14.7 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Zlatibor/Čajetina Mališani uživali u predstavi Zmaj od spasa na platou ispred Kulturnog centra...

Mališani uživali u predstavi Zmaj od spasa na platou ispred Kulturnog centra Zlatibor

- REKLAMA -

Dečija predstava Zmaj od spasa održana je u petak, 23. avgusta 2024. godine, na platou ispred Kulturnog centra Zlatibor.

Najmlađi posetioci su uživali u talentovanim izvođačima i uzbudljivoj priči. Atmosfera je bila ispunjena aplauzima i osmesima, a mnogi roditelji su istakli kako je predstava bila pravo osveženje za kulturnu scenu Zlatibora, pružajući deci nezaboravno iskustvo.

Foto: TO Zlatibor

Ovu predstavu izvelo je „Čiča Mičino pozorište”, u okviru festivala „Kultur(na)tura”. Predstava je zasnovana na budvanskoj legendi o ljubavi između devojke i zmaja, a njena radnja predstavlja potragu devojke za napitkom koji bi zmaja pretvorio u čoveka. Uloge u predstavi su igrali: Vaja Dujović, Ivan Mihajlović, Vladimir Nićiforović, Dragan Petrović, Jovana Berić, Novak Radulović, Mateja Popović i Marko Vesić,a najveću zaslugu je dobio tekstopisac i režiser Mateja Popović.

Foto: TO Zlatibor

Festival Kultur(na) tura se nastavlja  se u subotu, 24. avgusta na međustanici Gold Gondole sa predstavom Ko prirodu prlja ima da nadrlja.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
14.7 ° C
14.7 °
14.7 °
92 %
1kmh
100 %
Čet
15 °
Pet
18 °
Sub
20 °
Ned
22 °
Pon
24 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime