- REKLAMA -
14.7 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport Turnir šamipona od petka do nedelje

Turnir šamipona od petka do nedelje

- REKLAMA -

Odbojkaški Turnir šampiona, četvrti po redu, biće održan od petka do nedelje u Hali sportova u Užicu.   Na turniru će učestvovati ekipa užičkog Jedinstva i odbojkašice Crvene Zvezde, Tent-a iz Obrenovca, Jedinstva iz Stare Pazove, Uba i Srema.

Trener užičkog Jedinstva Darko Zakoč je rekao da će tokom tri dana svaka ekipa igrati tri utakmice, što je važno u procesu priprema pred početak sezone u Super ligi koja počinje za tri sedmice.

Foto izvor Grad Užice/

  • Ovo će za našu mladu ekipu biti prilika da odmeri snage sa ekipama koje poslednjih godina čine krem srpske odbojke. Na turniru su četiri od pet ekipa, koje su top srpske ženske odbojke i ovo je divna prilika da vidimo gde smo. Ono što bih voleo je da u hali bude prisutno što više ljubitelja sporta i odbojke, kazao je Zakoč.

Odbojkašice Jedinstva se raduju turniru, prema rečima kapitena odbojkašica Jedinstva Marije Tomašević.

Foto izvor Grad Užice

  • Želja nam je da našim sugrađanima priredimo dobru odbojku, pozivam sugrađane da dođu i da nas podrže, uživaju u dobrim partijama, da zajedno otpočnemo lepšu i nadam se uspešnu sezonu, navela je odbokašica.

Ekipa Jedinstva iz Stare Pazove igraće 13. septembra u 16 sati protiv Crvene zvezde. Užičko Jedinsto igraće protiv Tenta u 18 sati, dok je za 20 časova zakazan meč odbojkaških ekipa Uba i Srema.

Ulaz u halu u Velikom parku je besplatan, a svi koji žele mogu da doniraju novac u humanitarne svrhe. Turnir organizuje Odbojkaškog kluba Jedinstvo, pod pokroviteljstvom Grada Užica.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
14.7 ° C
14.7 °
14.7 °
92 %
1kmh
100 %
Čet
15 °
Pet
18 °
Sub
20 °
Ned
22 °
Pon
24 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime