- REKLAMA -
18.8 C
Užice
Početna Srbija i region Ekonomija Startap Vikend na Zlatiboru

Startap Vikend na Zlatiboru

- REKLAMA -

Inovacioni biznis centar Zlatibor organizuje Startap Vikend, pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke, inovacija i tehnološkog razvoja, u saradnji sa partnerima iz inovacionog ekosistema Srbije.

  • Startap Vikend je intenzivan program koji traje tri dana, osmišljen da pruži uvid u proces razvoja startap kompanija kroz globalno priznate metodologije. Cilj je da učesnicima prenesemo znanja i veštine koje će im pomoći da stvore inovativne proizvode i usluge, kao i da razviju preduzetnički duh, navedeno je iz IBC Zlatibor.

Program je otvoren za mlade ljude svih obrazovnih profila, uzrasta od 18 do 30 godina, koji su zainteresovani za preduzetništvo i startap industriju.

  • Učešće je potpuno besplatno, a učesnicima su obezbeđeni svi potrebni materijali, osveženje, kao i mentori koji će ih voditi kroz program. Učesnici će pohađati radionice i predavanja o razvoju startapa, raditi u timovima na rešavanju realnih problema, dobiti povratne informacije od stručnjaka i osnivača uspešnih startap kompanija, i na kraju predstaviti svoje ideje pred stručnim žirijem, naveli su istakavši da najbolje startap timove očekuju vredne nagrade i mogućnost daljeg mentorskog programa.

Prijave su moguće onlajn. Broj mesta je ograničen.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
light rain
18.8 ° C
18.8 °
18.8 °
64 %
3.7kmh
100 %
Čet
18 °
Pet
18 °
Sub
20 °
Ned
22 °
Pon
24 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime