- REKLAMA -
12 C
Užice
Početna Slobodno vreme Kuda danas, kuda večeras?

Kuda danas, kuda večeras?

- REKLAMA -

Izložba Banke nosioci privrednog i društvenog razvoja  u Užicu i užičkom kraju između dva rata 1919. – 1941. godina je otvorena u  izložbenoj sali Jokanovića kuće do 7. oktobra. Na izložbi autorke Stanojke Milivojević, muzejskog savetnika istoričara, predstavljene su muzejski predmeti poput fotografija, arhivskih dokumenata, vrednosnih papira, mašina za rad u bankama i metalnog i papirnog novca i informacije o načinu ustrojstva bankarskog sistema. Izložbu možete posetiti u perodu od 8 do 14 i 30 časova.


Na platou Beli dvor pčelarska izložba od danas do 27. septembra gde će proizvode od meda predstaviti užički pčelari.

Foto: M. H.


Projekcija domaće drame Lazarev put biće prikazana do 25. septembra u užičkom bioskopu Art, a od 21 sat. Cena ulaznice je 500 dinara.

Avantura, komedija, sinhronizovan u 2d film IZUMITELj na repertoaru je užičkog bioskopa Art do 25. septembra. Projekcija počinje u 19 sati. Cena ulaznice je 350 dinara.


Domaći film Lazarev put biće prikazan večeras u bioskopu Doma kulture u Čajetini u 18 i 20 časova.

Teniski turnir Zlatibor opet na Zlatiboru održava se do 29. septembra na terenima TK Zlatibor springs.

Teniski turnir Zlatibor open


Počela je prodaja kompleta ulaznica za predstojeći 29. Jugoslovenski pozorišni festival u Užicu, saopštili su iz Narodnog pozorišta Užice podsetivši da će JPF Bez prevoda biti održan od 1. do 7. novembra u užičkom pozorištu. Pred publikom će biti sedam takmičarskih predstava. Karte za parter sredinu koštaju 11 000 dinara, dok je cena ulaznica za parter strane i balkon 9 000  dinara. Podsetimo, Jugoslovenski pozorišni festival okuplja najbolje predstave iz Srbije i regiona iz prethodne sezone, prema selektoru festivala.  Radno vreme biletarnice je radnim danima od 14 do 20 časova.


Radove akademske slikarke Jelene Glogovac Savić možete pogledati do kraja septembra u Galeriji Kulturnog centra na Zlatiboru. Kroz niz živopisnih slika, akrila na platnu, uočava se simbolizam u čijem centru je žena. Izložba Askurđela je otvorena kao rezultat saradnje KC Zlatibor sa udruženjem umetnika Kolo iz Trebinja.


Izložba slika i skulptura ENOJI LIFE NOW! ZEZ lunatic je otvorena u KDC Reflektor u Gorjanima. Enjoi life now! predstavlja seriju radova koji se bave statusom pojedinca i njegov odnos prema modernom svetu. Autor izložbe je Igor Zlatić, rođen 1989. godine u Užicu, odrastao na Zlatiboru.


Do 27. septembra možete pogledati izložbu radova renomiranih italijanskih grafičara Vladimira Elvijerija i Marije Kjare Toni u Gradskoj galeriji u Užicu. Postavku izložbe čini 36 grafičkih otisaka, izvedenih uglavnom u tehnici suve igle na različitim podlogama, a koji će ostati u Užicu, kao poklon gradu. Izložbu je deo programa  Užice – nacionalna prestonica kulture Srbije.


Gradski bazen Užice od 23. septembra nastavlja sa radom nakon petnaestodnevne pauze  zbog redovnog godišnjeg čišćenja, zamene vode i planiranih radova. Gradski bazen će raditi od 8 do 24 časa. Na Gradskom bazenu mogu da se koriste usluge bazena, saune, tatami sale, teretane, ugostiteljskog objekta. U saunu je mooguće otići u periodu od 18 do 23 časa, dok vikendom sauda na Gradskom bazenu radi od 16 do 23 časa.

Virtuelni doživljaj poslednjeg dana rada Partizanske fabrika oružja i municije

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
12 ° C
12 °
12 °
88 %
2.3kmh
1 %
Pet
28 °
Sub
29 °
Ned
14 °
Pon
14 °
Uto
18 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime