- REKLAMA -
24 C
Užice
Početna Slobodno vreme Turistička organizacija Zlatibor učestvovala na 14. Turističkom forumu

Turistička organizacija Zlatibor učestvovala na 14. Turističkom forumu

- REKLAMA -

Turistička organizacija Zlatibor je učestvovala na 14. Turističkom forumu Srbije koji je od 26. do 28. septembra u Kuršumlijskoj banji okupio zaposlene u turističkoj industriji.

Svečano otvaranje foruma upriličeno je obraćanjem: Višnje Rakić – pomoćnik ministra turizma i omladine Vlade Republike Srbije, Vojkan Čarapića – predsednika opštine Kuršumlija, Bojana Aleksića – upravnika AD “Planinka”, kao i Marije Labović – direktorke Turističke organizacije Srbija.

Foto: TO Zlatibor

Ovaj jedinstveni događaj u organizaciji Turističke organizacije Srbije, ima za cilj edukaciju zaposlenih u turizmu i razmenu znanja i iskustava među zaposlenima. Tokom trajanja Foruma turistički radnici, predstavnici lokalnih turističkih organizacija i predstavnici medija imali su priliku da kroz pažljivo odabrana predavanja razmene iskustva, stavove, ideje, predstave inovativna rešenja, a sve sa ciljem razvoja turističke usluge i unapređenja turističke ponude Srbije.

Edukativni deo programa ovogodišnjeg Foruma obuhvatao je predavanja na različite teme: „Marketing sistem u turizmu Republike Srbije: od nacionalnog do regionalnog nivoa”, “Kreiranje uspeha u digitalu”, “Kako maksimizirati vidljivost destinacije na društvenim mrežama”.

Turistički forum u Kuršumlijskoj banji bio je i prilika da se obeleži 27. septembar, Svetski dan turizma.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
24 ° C
24 °
24 °
48 %
2.9kmh
9 %
Sub
23 °
Ned
13 °
Pon
13 °
Uto
16 °
Sre
22 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime