- REKLAMA -
12.5 C
Užice
Početna Srbija i region Prilika za studente da usavrše znanja iz IT-a, menadžmenta i dizajna

Prilika za studente da usavrše znanja iz IT-a, menadžmenta i dizajna

- REKLAMA -

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka i ove godine organizuje projekat Studenti studentima, koji se održava 12. i 13. oktobra. Učesnici se mogu prijaviti do 6. oktobra.

S2S je edukativan projekat, a za cilj ima prenošenje različitih znanja, kako iz IT-a, tako i iz menadžmenta i dizajna. Namenjen je studentima svih fakulteta u Srbiji koji žele da se usavršavaju u ovim sferama, prošire svoja znanja i praktično ih primene. Glavna zamisao projekta jeste spajanje studenata koji žele da nauče ili usavrše znanja iz određene oblasti sa studentima koji svoje stečeno znanje iz iste žele da podele sa drugima, navodi se u saopštenju.

Sastoji se od devet dvodnevnih radionica i panel diskusije na kojoj će ljudi iz struke podeliti svoja iskustva. Obradiće se različite teme Kao što su E-commerce, Case Study,Figma,Photoshop,Python,Unity,Flutter, Back-end Development i programski jezik C.

Na njima će delegati imati priliku da od svojih kolega nauče više o željenoj oblasti, dok će se oni u ulozi predavača potruditi da razreše sve nejasnoće koje se jave tokom predavanja.

Tokom projekta, studenti će imati priliku da upoznaju kolege sa sličnim interesovanjima i da se usavrše u željenoj sferi, a sve što je potrebno je dobro raspoloženje i želja za učenjem.

Prijave za učešće na projektu su otvorene do 6. oktobra na sajtu s2s.fonis.rs gde možete naći više informacija o projektu. Takođe, za sva obaveštenja možete zapratitii naš Instagram profil @fonis_fon.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
scattered clouds
12.5 ° C
12.5 °
12.5 °
46 %
3.2kmh
38 %
Pon
14 °
Uto
17 °
Sre
21 °
Čet
19 °
Pet
13 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime