- REKLAMA -
17.9 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport Na Zlatiboru održana Meridianbet Serbia Epic Zlatibor MTB & Trail Trka

Na Zlatiboru održana Meridianbet Serbia Epic Zlatibor MTB & Trail Trka

- REKLAMA -

U subotu 12. i nedelju 13. oktobra na Zlatiboru je po drugi put održana Meridianbet Serbia Epic Zlatibor MTB & Trail Trka koja je okupila sve ljubitelje trčanja, planinskog biciklizma i e-bike-a.

Tokom prvog dana održana je trail trka u dužini od 6 i 10 kilometara, dok je biciklistička trka prvog dana obuhvatala stazu dugu 25 kilometara. Drugog dana nastavila se etapna biciklistička trka, ali ovoga puta stazom dugom 45 kilometara.

Foto: TO Zlatibor

Do starta, koji se nalazio na vrhu Tornika, učesnici su došli Gold gondolom iz centra Zlatibora, a zatim se stazama kroz najlepše delove Zlatibora kretali prema svom cilju.

Kao i prethodne, i ove godine na trkama su učestvovali kako rekreativci, tako i profesionalni takmičari, a svako ko je prešao cilj bio je nagrađen medaljom, dok su najbolji u svojim kategorijama osvojili i vredne nagrade koje su obezbedili prijatelji i organizatori ove trke. Turistička organizacija Zlatibor jednom od pobednika dodelila je 5 noćenja na Zlatiboru sa željom da podrži ovu trku i ciljem da njeno održavanje na Zlatiboru postane tradicija. S obzirom na to da je na trci ove godine učestvovalo više od 270 učesnika, što je više nego duplo u odnosu na prošlogodišnju, ne sumnjamo da se na istom mestu vidimo i naredne godine.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
17.9 ° C
17.9 °
17.9 °
57 %
1.6kmh
51 %
Pon
18 °
Uto
21 °
Sre
19 °
Čet
19 °
Pet
16 °

Poslednje vesti

Utorak bez struje

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime