- REKLAMA -
14.5 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Zlatibor/Čajetina Zlatibor domaćin emisije Kuhinja moga kraja

Zlatibor domaćin emisije Kuhinja moga kraja

- REKLAMA -

Najposećenija srpska planina, Zlatibor, ugostila je u ponedeljak, 14. oktobra, ekipu popularne kulinarske emisije “Kuhinja moga kraja” koja se emituje na Radio-televiziji Srbije. U ovoj gastro avanturi učestvuje zlatiborska domaćica Jelena Todorović iz seosko turističkog domaćinstva “Malo selo Bojanovići”, selo Golovo, i još šest domaćica iz raznih
krajeva Srbije koje su ovom prilikom boravile na najposećenijoj planini Srbije.

Turistička organizacija Zlatibor predstavila im je simbole planine na Kraljevom trgu, dok je ekipa emisije snimala priloge na nekoliko atraktivnih zlatiborskih lokacija, uključujući tematski park El Paso City. Ova gastronomska tura ne bi bila potpuna bez posete seoskom domaćinstvu  “Malo selo Bojanovići”, gde se neguju tradicionalni ukusi ovog kraja.  Gledaoci će kroz emisiju imati priliku da, pored priče o hrani, otkriju i bogatu turističku ponudu “zlatne planine”.

Foto Turistička organizacija Zlatibor

U novoj sezoni popularnog serijala “Kuhinja moga kraja” gledaćemo sedam uspešnih dama i domaćica iz različitih krajeva Srbije, koje će pokazati svoje kulinarsko umeće ali i običaje i tradiciju svoga kraja. Upoznaće se kroz putovanja, druženje i zabavu, ali i takmičiti u kulinarskom umeću. Želja svake od učesnica je sticanje novih prijateljstava i upoznavanje Srbije na drugi način, a cilj ipak da kuhinja njihovog kraja bude najbolja. Na kraju serijala saznaćemo ko će pobediti i osvojiti vrednu nagradu.

Snimanje emisije na Zlatiboru prošlo je u prijatnoj atmosferi, a gledaoci će uskoro moći da uživaju u emisiji na RTS-u otkriju sve čari zlatiborske kuhinje i gostoprimstva.

Cene na pijacu u Užicu

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
14.5 ° C
14.5 °
14.5 °
71 %
1.4kmh
69 %
Sre
18 °
Čet
16 °
Pet
18 °
Sub
15 °
Ned
15 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime