- REKLAMA -
17.2 C
Užice
Početna Slobodno vreme Druženje sa Savetovalištem Jefimija na Gondoli

Druženje sa Savetovalištem Jefimija na Gondoli

- REKLAMA -

Druženje sa užičkim Savetovalitštem za žene sa invaliditetom obolele od raka dojke Jefimija je postalo tradicionalno ne samo u oktobru, već i tokom cele godine. Gold gondola će u subotu, 19. oktobra, posvetiti vreme ženama koje su izašle kao pobednice u najtežoj borbi pružajući im opuštajući boravak u prirodi i lepe trenutke na Torniku. Opšte je poznato da priroda ima blagotvorno dejstvo na organizam, a trasa gondole je idealna lokacija za rekreaciju i uspostavljanje psiho-fizičkog balansa. To će biti prilika i da naše gošće razmene iskustva uz dozu edukacije i podrške ženama koje prolaze kroz proces isceljenja.

„Roze oktobar u Gondola šopu“, naziv je specijalne akcije u ovom mesecu tokom koje će dame moći da kupe naše proizvode (ženske majice, nakit, nesesere, lanac za naočare i kozmetiku) uz popust od 20 odsto. Inovativni asortiman Gondola šopa je pažljivo biran kako bi zadovoljio najviše estetske standarde spajajući prirodne materijale i savremeni dizajn koji se oslanjaju na tradiciju i planinski avanturistički duh.

Tokom oktobra Gold gondola će organizovati specijalno predavanju na temu mentalnog zdravlja i održavanja zdrvaih životnih navika. Uskoro će biti više informacija o datumu i gostu predavaču.

Rak dojke je najčešći oblik raka kod žena, ali ako se otkrije u ranoj fazi, šanse za uspešno lečenje su veoma visoke. Zbog toga se tokom oktobra posebno ističe važnost samopregleda, redovnih mamografija i konsultacija sa lekarima. Cilj je da se žene podstaknu da preuzmu aktivnu ulogu u očuvanju svog zdravlja i da redovno prate promene na svom telu.

Pored brige o fizičkom zdravlju, tokom ovog meseca se često govori i o mentalnom zdravlju žena. Stres, anksioznost i depresija su problemi s kojima se mnoge žene suočavaju, a važan deo prevencije i brige o zdravlju je upravo rad na mentalnoj stabilnosti i blagostanju.

Podrška porodice, prijatelja, kao i stručna pomoć, od ključne su važnosti za očuvanje mentalnog zdravlja, a Gold gondola kao društveno odgovorno preduzeće šalje poruku javnosti koliko je važno da podrška lokalne zajednice bude kontinuirana.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
61 %
1.8kmh
60 %
Sre
18 °
Čet
16 °
Pet
18 °
Sub
15 °
Ned
15 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime