- REKLAMA -
21.5 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Užički odbor SNS proslavio stranačku slavu

Užički odbor SNS proslavio stranačku slavu

- REKLAMA -

Gradski odbor Srpske napredne stranke Užice obeležio je stranačku slavu Svetu Petku. U prisustvu rukovodstva stranke, članova i simpatizera stranke obavljeno je rezanje slavskog kolača.

Foto: M. H.

Predsednica užičkog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević čestitala je slavu stranci, ali i svima koji slave Svetu Petku. Obeležavajući i 16. godina postojanja Srpske napredne stranke, Raković Radivojević je navela da je to prilika da se okrenu iza sebe i pogledaju šta jesu i šta nisu uradili u proteklom periodu.

-Uradili smo puno toga i to nam niko ne može osporiti. Samo kada pogledamo rekonstruisane škole, vrtiće, asfaltirane putne pravce u seoskim mesnim zajednicama, rekonstruisane sportske terene, dečija igrališta, rekonstrukciju Starog grada sve je to ono što smo uradili u proteklom periodu i nastavićemo i dalje u tom pravcu. Sve to smo uradili zahvaljujući podršci velikog broja Užičana. Briga o svakom čoveku koji živi u ovom gradu je prioritet svih naših prioriteta, rekla je Raković Radivojević i dodala:

Foto: M. H.

Danas imamo sa svih strana, kao nikada do sada, dosta neistina od onih ljudi koji su ovaj grad doveli u dugogodišnju stagnaciju. Ali smo sigurni da Užičani znaju i da veruju u nas, kao i da umeju da naprave razliku. Užičani odlično pamte. I zato ćemo nastaviti dalje da radimo, da ostvarimo sve ciljeve koje smo zacrtali, kazala je Raković Radivojević i zahvalila se članovima Srpske napredne stranke na svom doprinosu, kao i svim Užičanima koji im godinama poklanjaju poverenje.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
21.5 ° C
21.5 °
21.5 °
52 %
1.6kmh
0 %
Pon
22 °
Uto
19 °
Sre
18 °
Čet
17 °
Pet
17 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime