- REKLAMA -
21.5 C
Užice
Početna Iz prve ruke Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Nastavljeni radovi na dogradnji doma učenika u Poljoprivrednoj školi

Nastavljeni radovi na dogradnji doma učenika u Poljoprivrednoj školi

- REKLAMA -

U toku su radovi u okviru treće faze na dogradnji učeničkog doma u Poljoprivrednoj školi Ljubo Mićić. Do sredine decembra predviđena je izgradnja dva sprata, postavljanje krova i stolarije.

Dogradnjom doma obezbediće se dodatnih 16 soba sa oko 50 mesta, što će omogućiti da se rasterete postojeći smeštajni kapaciteti. Plan je da, nakon stavljanja u funkciju novog objekta, sobe u domu budu trokrevetne, kaže Kojo Bošković, direktor Poljoprivrene škole.

-Na redu je treća faza, dobili smo sredstva od Ministarstva prosvete, izabran je izvođač radova. Sada kreću radovi na ovoj trećoj fazi koja obuhvata izgradnju prvog i drugog sprata, postavljanje krovova, kao i zatvaranje spoljašnjih otvora, odnosno prozora i vrata. Ukupna vrednost projekta je 42 miliona dinara sa PDV-om, koji u celosti finansira Ministarstvo prosvete, odnosno Sektor za učenički i studentski standard, kaže Bošković.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
21.5 ° C
21.5 °
21.5 °
52 %
1.6kmh
0 %
Pon
22 °
Uto
19 °
Sre
18 °
Čet
17 °
Pet
17 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime