- REKLAMA -
13.7 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Zlatibor/Čajetina Opština Čajetina obeležila svoj dan

Opština Čajetina obeležila svoj dan

- REKLAMA -

 Dan opštine  je obeležen na svečanoj sednici Skupštine opštine Čajetina. Na današnji dan pre 91 godinu Čajetina je proglašena za varošicu.

 

-Opština Čajetina danas jedna od najrazvijenijih lokalnih samouprava, a budžet opštine Čajetina jedan od najvećih po glavi stanovnika u Srbiji, rekao je Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina.

 

Najzaslužnijim pojedincima i kolektivima za izuzetan doprinos razvoju Opštine u proteklom periodu uručene su plakete, priznanja i novčane nagrade.

Pohvalnice opštine Čajetina dodeljene se svim svršenim učenicima osnovnih i srednje škole na teritoriji Opštine Čajetina, kao i svršenim učenicima srednjih škola na teritoriji Republike, koji imaju prebivalište na teritoriji Opštine Čajetina. Pohvalnice se dobili i dobitnici diplome Vuk Karadžić.

U umetničkom delu programa nastupio je prvak Narodnog pozorišta u Beogradu, nosilac brojnih nagrada, kako domaćih tako i stranih – glumac Milenko Pavlov, koji je izveo patriotsku priču Duška Radovića Opanak i duhovitu priču o međusrpskim odnosima Brane Crnčevića pod nazivom SRB.

Izvor i foto: Zlatiborpress

Radio Luna/M.P.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
light rain
13.7 ° C
13.7 °
13.7 °
93 %
1.4kmh
100 %
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
22 °
Pon
24 °
Uto
25 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

135 komentari

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime