- REKLAMA -
14.7 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Zlatibor/Čajetina Konkurs za podsticaje za uvođenje ekonomskih aktivnosti na selu

Konkurs za podsticaje za uvođenje ekonomskih aktivnosti na selu

- REKLAMA -

Privredno društvo za razvoj poljoprivrede opštine Čajetina Zlatiborski eko agrar je raspisalo Konkurs za podsticaje za uređenje ekonomskih aktivnosti na selu kroz podršku nepoljoprivrednim aktivnostima. Konkurs traje do kraja oktobra.

Pravo učešća na Konkursu za podsticaje za uređenje ekonomskih aktivnosti na selu kroz podršku nepo

ljoprivrednim aktivnostima koji je raspisao Zlatiborski eko-agrar, imaju fizička lica, nosioci registrovanog poljoprivrednog gazdinstva koje se nalazi u aktivnom statusu, i fizička lica nosioci registrovanog poljoprivrednog gazdinstva koji imaju prebivalište i proizvodnju minimalno 3 godine na teritoriji opštine Čajetina .

Zlatiborski eko agrar će kroz podsticajne mere podržati aktivnosti  u iznosu od 40% od vrednosti realizovane prihvatljive investicije umanjene za iznos sredstava na ime poreza na dodatu vrednost. Lica do 40 godina ili žene-nosioci poljoprivrednog gazdinstva ostvaruju dodatnih 5% podsticaja. Lica čije je seosko turističko domaćinstvo poslovalo rentabilno u prethodnoj godini ostvaruje pravo na dodatnih 10 % podsticaja.

Javni poziv je objavljen na oglasnoj tabli privrednog društva za razvoj poljoprivrede  Zlatiborski eko agrar d.o.o, na njihovoj zvaničnoj internet stranici www.ekoagrar.org i na sajtu opštine Čajetina www.cajetina.org.rs.

Izvor i foto:Zlatiborpress

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
14.7 ° C
14.7 °
14.7 °
92 %
1kmh
100 %
Čet
15 °
Pet
18 °
Sub
20 °
Ned
22 °
Pon
24 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime