- REKLAMA -
13.6 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport Osvajači svetskih medalja na prijemu kod predsednika opštine Čajetina

Osvajači svetskih medalja na prijemu kod predsednika opštine Čajetina

- REKLAMA -

Za karatistkinje Rujna koje su učestvovale na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u Češkoj priređen je prijem u Opštini Čajetina. Jovana Aćimović, Anica Radibratović, Nikolina Todorović, Neda Lojanica, Isidora Pajević, Mirjana Stanić i Anja Milosavljević su, u društvu trenera Slađane Vulović, bile gosti kod predsednika Opštine, Milana Stamatovića.

U razgovoru sa članicama Rujna Stamatović je istakao da je u Češkoj ostvaren veliki uspeh i da se nada da će u budućnosti biti još boljih rezultata na međunarodnoj sceni, dodavši da će se Opština truditi da za sve to pruži adekvatnu podršku, pre svega u finansijskom smislu. S druge strane, u ime kluba, trener Slađana Vulović uručila je plaketu predsedniku Opštine za razvoj i promociju karate sporta.

Podsećamo, na Svetskom prvenstvu u Karlovim Varima karatistkinje Rujna osvojile su tri medalje u katama u pojedinačnoj konkurenciji- jednu srebrnu i dve bronzane. Jovana Aćimović osvojila je srebrnu medalju, dok je bronza pripala Nikolini Todorović i Anici Radibratović,  Anja Milosavljević je  u konkurenciji 18 takmičarki završila takmičenje u prvom krugu. Predstavnice u borbama imale su nešto manje uspeha. Isidora Pajević, Neda Lojanica i Mirjana Stanić plasirale su se u završnicu, ali nisu uspele da se domognu medalja.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
heavy intensity rain
13.6 ° C
13.6 °
13.6 °
98 %
1.2kmh
100 %
Čet
14 °
Pet
18 °
Sub
20 °
Ned
22 °
Pon
24 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime