- REKLAMA -
12.8 C
Užice
Početna Srbija i region Formiran Savez za Srbiju

Formiran Savez za Srbiju

- REKLAMA -

Nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas pozvao je sve pojedince, stranke i organizacije da se priključe savezu i da zajedno naprave zemlju kakvu žele.

 

Savez za Srbiju, politički blok koji čini deset članica, opozicionih partija i pokreta, formalno je osnovan u Beogradu.

Savez za Srbiju su osnovali Narodna stranka, Demokratska stranka, pokret Dveri, Levica Srbije, Zdrava Srbija, Pokret za preokret, Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije Otadžbina, Udruženi sindikati Sloga, Zajedno za Srbiju i nekadašnji predsednik DS i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas koji je i inicirao osnivanje tog saveza.

Sporazum su pored Đilasa, potpisali predsednik Demokratske Stranke Zoran Lutovac, Narodne stranke Vuk Jeremić, Dveri Boško Obradović, Levice Srbije Borko Stefanović, Pokreta za preokret Janko Veselinović, Narodnog pokreta Srba na Kosovu i Metohiji Otadžbina Slaviša Ristić, Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović, Zdrave Srbije Milan Stamatović i Poreta radnika Sloga Željko Veselinović.
https://beta.rs/betavideo/betavideo-politika/96374-formiran-savez-za-srbiju

 Među glavnim tačkama programa Saveza za Srbiju jeste stvaranje uslova za fer izbore, borba protiv kriminala, protivljenje članstvu Kosova u UN, nova ekonomska politika, zapošljavanje mladih i borba protiv siromaštva.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
12.8 ° C
12.8 °
12.8 °
98 %
0.7kmh
100 %
Pet
18 °
Sub
20 °
Ned
22 °
Pon
24 °
Uto
22 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

jedan komentar

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime