- REKLAMA -
14.7 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug SNS Užice: Stamatović nikako da objasni urbanističko rasulo po Zlatiboru

SNS Užice: Stamatović nikako da objasni urbanističko rasulo po Zlatiboru

- REKLAMA -

Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Užice

Saopštenje prenosimo u celosti

Zabrinuli su se građani našeg kraja gde se zagubio Milan Stamatović, predsednik inicijativnog odbora ZS, poslednjih meseci.

Posle potpunog debakla na sevojničkim izborima u potaji je lečio „rane“ nadajući se da će to neko zaboraviti.

Voleo bi Milan to, ali smo mi tu da ga podsetimo. Ono što ga posebno boli i nervira jeste činjenica da se posle izbora u Sevojnu radi i gradi još žešće nego pre njih i da su građani Sevojna još jednom s pravom dali podršku Srpskoj naprednoj stranci.

 Ipak pored toga što je Stamatović po ko zna koji put svečano položio kamen temeljac za gondolu on spremio odgovore za lokalne probleme ali i za globalne svetske izazove.

I sama enciklopredija Sveznanje bi kapitulirala kada bi za protivnika imala predsednika inicijativnog odbora Zdrave Srbije, Milana Stamatovića.

Nema teme u koju se ne razume ovaj inicijator.

I po još nečemu je jedinstven Milan.

Promenivši tuce stranaka (SPO, SPS, DSS, SNP), rešio je da konačno i on postane predsednik jedne stranke. Pa zaslužio je.

Ali, već 3 godine nosi titulu predsednika inicijativnog odbora koju je sam sebi dodelio i nikako da skupi potpise, iako ga, kako kaže podržavaju mnogi građani.

Da li iko sumnja da Milan- inicijator nema rešenje i za sve aerodrome u zemlji, kada je ko zna koliko puta rešio mnoge svetske konflikte.

Već se proslavio dajući predloge za Korziku, Kataloniju i Kvebek, a ovih dana svi svetski mediji čekaju  da se metalostrugar iz Čajetine  oglasi i po pitanju nuklearog arsenala Severne koreje.

Međutim, sveznajući inicijator nikako da objasni urbanističko rasulo po Zlatiboru.

Inicijator poručuje da se ne prodaje i poklanja zemlja. On koji je čitavu svoju političku koncepciju bazirao na tezi prodaj i potroši.

Izgubivši kompas u svetu u kojem živi krajnje je vreme da od svoje najbliže i omiljene saradnice bude upoznat sa starom izrekom ”Našla se vila u čem’ nije bila” kako bi sačuvao ono malo dostojanstva i poštovanja koje mu je ostalo.

SNS

Gradski odbor Užice

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
14.7 ° C
14.7 °
14.7 °
92 %
1kmh
100 %
Čet
15 °
Pet
18 °
Sub
20 °
Ned
22 °
Pon
24 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime