- REKLAMA -
13.5 C
Užice
Početna Naslovna Krivične prijave protiv Užičana

Krivične prijave protiv Užičana

- REKLAMA -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu su rasvetlili četiri krivična dela uništenje i oštećenje tuđe stvari i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneli krivičnu prijavu protiv dvadesetosmogodišnjeg muškaraca iz Užica, zbog osnova sumnje da je izvršio ta krivična dela.

–               Sumnja se da je on, tokom marta, kamenom razbio stakla na ulaznim vratima Narodnog pozorišta, stadiona FK Sloboda, Prekršajnog suda i na poslovnoj jedinici MTS-a, navode iz policije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu su rasvetlili tešku krađu iz jedne predškolske ustanove i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneli krivičnu prijavu protiv dvojice dvadesetogodišnjaka iz Užica, zbog osnova sumnje da su izvršili to krivično delo.

–            Sumnja se da je najpre jedan od njih u toku radnog vremena, ušao u jednu od učionica i otvorio prozor, a potom su obojica u večernjim satima ušli u unutrašnjost objekta iz kojeg su ukrali dve muzičke linije, vrednosti 20.000 dinara, navode iz policije u saopštenju.

Policija je pronašla ukradene predmete i vratila ih vlasniku.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
13.5 ° C
13.5 °
13.5 °
44 %
3.6kmh
100 %
Pon
13 °
Uto
17 °
Sre
21 °
Čet
20 °
Pet
15 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

2 komentari

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime